Γνωρίστε μας.....

Το Οινογνώση.eu είναι ένα καθημερινό εργαλείο τόσο για τον επαγγελματία του οινικού χώρου όσο και για τον απλό φίλο που θέλει να γνωρίζει πώς να απολαμβάνει το κρασί.

Στις ελεύθερες περιοχές της ιστοσελίδας μας ο κάθε οινόφιλος θα βρίσκει πληροφορίες γύρω από το προϊόν "κρασί", απ' το πώς μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε την απόλαυση που θα πάρουμε από ένα ποτήρι κρασί, πληροφορίες γύρω από την παραγωγή του αλλά και πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του κρασιού, την πολιτισμική διάστασή του καθώς και τους μύθους και τις αλήθειες που το διέπουν.

Στις συνδρομητικές περιοχές της ιστοσελίδας μας - οι οποίες αφορούν τους επαγγελματίες του χώρου - ο κάθε συνδρομητής μπορεί να βρεί εππαγελματικά βοηθήματα που θα κάνουν την καθημερινή ενασχόληση με το αντικείμενό του ευκολότερη, μπορεί να πάρει μια δεύτερη εμπεριστατωμένη άποψη ή/και να βρεί λύση σε κάποιο πρόβλημά του, να αναζητήσει πληροφορίες στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της ιστοσελίδας και στις εξειδικευμένες βάσεις δεδομένων για επαγγελματίες (ανεύρεση κρασιών, παραγωγών, διακινητών), ακόμα και να κατεβάσει αρκετά συγγράματα γραμμένα από τους συνεργάτες μας.

Για να μπορούν όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα - να μπορεί ο ιστοχώρος να λειτουργεί καθημερνά, να ανανεώνεται, να ακολουθεί τις εξελίξεις και να μπορεί συνεχώς να προσφέρει άρτιες, αξιόπιστες και επαγγελματικές υπηρεσίες, μια ομάδα ειδικευμένων επαγγελατιών εργάζεται καθημερινά υποστηρίζοντας τον ιστοχώρο oinognosi.eu .

Γνωρίστε τους στην επόμενη σελίδα...

Συνεργάτες του oinognosi.eu

Εύη Χαραλαμπίδου

Administrator - Οινολογία Marketing

evi

Η Εύη Χαραλαμπίδου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1969 και σπούδασε Οινολογία στο Τμήμα Οινολογίας του Τ.Ε.Ι Αθήνας, εκπονώντας ερευνητική πτυχιακή εργασία στις ποικιλίες Ροδίτης, Μοσχοφίλερο και Ρομπόλα. Στην πρακτική της άσκηση εργάστηκε ως βοηθός εργαστηρίου στο Τμήμα Οινολογίας. Μετά από σύντομη εργασία σε οινολογικό εργαστήριο, αποκτά το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στο Ecole Superiere de Commerce της Dijon, στο marketing οινικών προϊόντων. Η επάνοδός της στην Ελλάδα την βρίσκει να εργάζεται ως βασικός Οινολόγος στην Οινοποιεία Μπάσση Α.Ε για 5 έτη αποκτώντας πλούσια εμπειρία στην μεγάλη παραγωγή. Σήμερα διαχειρίζεται το site Oinognosi.eu. Είναι παντρεμένη και ζει μόνιμα στο Αίγιο.

Τάσος Δροσιάδης

Επιστημονικός Συνεργάτης Οινολογία - Παραγωγή

Ο Τάσος Δροσιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και σπούδασε Οινολογία στο Τμήμα Οινολογίας του Τ.Ε.Ι Αθήνας. Αποφοίτησε το 1994, εκπονώντας ερευνητική πτυχιακή εργασία στην ποικιλία Ρομπόλα Κεφαλληνίας. Ταυτόχρονα εργαζόταν στο Ινστιτούτο Οίνου ως βοηθός Οινολόγου. Η πρακτική του άσκηση τον έφερε στην Πάτρα και τους Αμπελώνες Αντωνόπουλου, υπό τον αείμνηστο Κων. Αντωνόπουλο. Εκεί εργάστηκε ως βασικός Οινολόγος για 7 χρόνια οπότε και απέκτησε τον μεταπτυχιακό του τίτλο από το Πανεπιστήμιο της Dijon με έρευνα πάνω στην ερυθρά οινοποίηση. Από το 2001 μέχρι σήμερα εργάζεται στην Οινοφόρο ως βασικός οινολόγος. Είναι παντρεμένος και ζει μόνιμα στο Αίγιο.

tasos

Συνεργάτες του oinognosi.eu

Αντρέας Αργυρούδης

Επιστημονικός Συνεργάτης Οινολογία - Πωλήσεις

Ο Αντρέας Αργυρούδης είναι γεννημένος στην Αθήνα το 1969 και έχει σπουδάσει Οινολογία στο Τμήμα Οινολογίας του Τ.Ε.Ι Αθήνας.Αποφοίτησε το 1995, εκπονώντας πρακτική άσκηση και παράλληλη ερευνητική πτυχιακή εργασία στην ποικιλία Ρομπόλα Κεφαλληνίας, στον Συν/σμό Ρομπόλας ως βοηθός Οινολόγου. Το οινολογικό του υπόβαθρο καθώς και η εξαιρετική του ικανότητα στην επικοινωνία, τον έφερε υπεύθυνο πωλήσεων Αττικής της εταιρείας ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ, ξεκινώντας λαμπρή καριέρα στην προώθηση-πώληση κρασιών στο Ho.Re.Ca. Με σημαντική εμπειρία από την εργασία του στις εταιρείες Οινοφόρος και Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, σήμερα εργάζεται στην εταιρεία Creta Olympias. Είναι παντρεμένος και ζεί μόνιμα στην Αθήνα.

argyroudis

Αντρέας Δροσιάδης

Επιστημονικός Συνεργάτης Γραφιστική δημιουργία

andreas

Ο Αντρέας Δροσιάδης είναι γεννημένος στην Αθήνα το 1972 και έχει σπουδάσει Γραφιστική στο Τμήμα ... του ....